Crescentele vieneze ale Patriciei
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Semilunele vieneze ale Patriciei. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă vegetariană servește 30 și costă 36 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, fasolea de vanilie, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Crescentele vieneze ale Patriciei, Semilune De Vanilie Vieneze, și Salsa Patricia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit mic și ascuțit, împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele într-un castron mic. Aruncați capsula.
Adăugați 1 lingură de zahăr de cofetărie și folosiți un mortar sau partea din spate a unei linguri pentru a bate și amestecați-le împreună.
Adăugați zahărul rămas de cofetari și amestecați pentru a combina. Acoperiți și lăsați să stea cel puțin 1 oră. Faceți înainte: zahărul vanilat poate fi făcut înainte și depozitat, într-un recipient etanș la temperatura camerei, la nesfârșit.
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și un al doilea raft în treimea inferioară, apoi preîncălziți la 350 F.
Folosind un robot de bucătărie, măcinați nucile într-o pastă groasă, apoi transferați-le în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete.
Adăugați untul și zahărul și bateți la viteză medie, răzuind vasul ocazional, până se încorporează complet, aproximativ 2 minute.
Adăugați făina în 3 loturi și amestecați până se formează un aluat neted, aproximativ 2 minute.
Pe o suprafață ușor făinată, formați linguri de aluat în frânghii lungi de 3 până la 4 inci, îngustând capetele. Curbați fiecare frânghie într-o formă de semilună.
Transferați pe o foaie de copt, lăsând aproximativ 2 inci între fursecuri.
Coaceți, comutând fursecurile între rafturile superioare și inferioare cam la jumătatea coacerii, până se rumenesc ușor, 18 până la 20 de minute.
Lăsați fursecurile să se răcească 2 până la 3 minute, apoi rulați-le cu grijă în zahăr vanilat și așezați-le pe rafturi pentru a se răci complet. Continuați să coaceți prăjiturile pe foi de copt răcite. Faceți înainte: fursecurile pot fi coapte înainte și depozitate, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.