Crescentele vieneze ale Patriciei

Crescentele vieneze ale Patriciei
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Semilunele vieneze ale Patriciei. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă vegetariană servește 30 și costă 36 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, fasolea de vanilie, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Crescentele vieneze ale Patriciei, Semilune De Vanilie Vieneze, și Salsa Patricia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit mic și ascuțit, împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele într-un castron mic. Aruncați capsula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 1 lingură de zahăr de cofetărie și folosiți un mortar sau partea din spate a unei linguri pentru a bate și amestecați-le împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Adăugați zahărul rămas de cofetari și amestecați pentru a combina. Acoperiți și lăsați să stea cel puțin 1 oră. Faceți înainte: zahărul vanilat poate fi făcut înainte și depozitat, într-un recipient etanș la temperatura camerei, la nesfârșit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Zahăr VanilatZahăr Vanilat
4
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și un al doilea raft în treimea inferioară, apoi preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Folosind un robot de bucătărie, măcinați nucile într-o pastă groasă, apoi transferați-le în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Stand MixerStand Mixer
BolBol
6
Adăugați untul și zahărul și bateți la viteză medie, răzuind vasul ocazional, până se încorporează complet, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați făina în 3 loturi și amestecați până se formează un aluat neted, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Pe o suprafață ușor făinată, formați linguri de aluat în frânghii lungi de 3 până la 4 inci, îngustând capetele. Curbați fiecare frânghie într-o formă de semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Transferați pe o foaie de copt, lăsând aproximativ 2 inci între fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți, comutând fursecurile între rafturile superioare și inferioare cam la jumătatea coacerii, până se rumenesc ușor, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați fursecurile să se răcească 2 până la 3 minute, apoi rulați-le cu grijă în zahăr vanilat și așezați-le pe rafturi pentru a se răci complet. Continuați să coaceți prăjiturile pe foi de copt răcite. Faceți înainte: fursecurile pot fi coapte înainte și depozitate, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr VanilatZahăr Vanilat
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista