Reteta crepuri calde cu unt brun de alune este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 488 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, făină universală, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Unt Brun De Alune, Tort Cu Unt Brun De Alune, și Conopida Cu Unt Brun De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți făina, zahărul și sarea într-un castron mare. Faceți bine în centrul amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Bateți laptele și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se adaugă în amestecul de făină; bateți pentru a amesteca. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Încălziți tigaia antiaderentă cu fundul cu diametrul de 7 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Ungeți fundul cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
6
Se toarnă generos 2 linguri de aluat în tigaie; se învârte pentru a acoperi fundul. Gatiti pana cand marginile devin maro deschis, aproximativ 30 de secunde. Slăbiți ușor marginile cu spatula și întoarceți creponul. Gatiti pana cand fundul incepe sa se rumeneasca in pete, aproximativ 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Transferați pe placă. Acoperiți cu prosop de hârtie. Repetați pentru a face 12 crepe în total, perindând tigaia cu unt topit după cum este necesar și stivuind crepe între prosoape de hârtie. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
1
Folosind viraje pornite / oprite, tocați mărunt nucile cu zahăr în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Nuci
2
Adăugați ingredientele rămase; procesați până se omogenizează.
3
Foaie de copt cu margini de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Așezați 1 crep pe suprafața de lucru.
5
Așezați 1 lingură de cremă de alune în sfertul din dreapta jos al creponului. Îndoiți crepa în jumătate peste cremă, apoi în sferturi, pliabile pentru a arăta straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Cremă
6
Transferați pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Așezați 1 linguriță cremă de alune deasupra crepului. Repetați cu restul de 11 clătite și cremă de alune. (Poate fi pregătit cu 3 ore înainte. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Crepe
Cremă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
8
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Coaceți până când crepele sunt fierbinți și crocante în jurul marginilor, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă Frangelico și zahărul într-un castron mic până se dizolvă zahărul. Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare; gatiti pana se rumeneste untul, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frangelico
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă în amestec Frangelico, nuci și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frangelico
Nuci
Sare
4
Împărțiți crepele între 6 farfurii. Sos de lingură peste și în jurul crepurilor.
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.