Crepe calde cu unt brun de alune

Crepe calde cu unt brun de alune
Reteta crepuri calde cu unt brun de alune este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 488 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, făină universală, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Unt Brun De Alune, Tort Cu Unt Brun De Alune, și Conopida Cu Unt Brun De Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, zahărul și sarea într-un castron mare. Faceți bine în centrul amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți laptele și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se adaugă în amestecul de făină; bateți pentru a amesteca. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Încălziți tigaia antiaderentă cu fundul cu diametrul de 7 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Ungeți fundul cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Se toarnă generos 2 linguri de aluat în tigaie; se învârte pentru a acoperi fundul. Gatiti pana cand marginile devin maro deschis, aproximativ 30 de secunde. Slăbiți ușor marginile cu spatula și întoarceți creponul. Gatiti pana cand fundul incepe sa se rumeneasca in pete, aproximativ 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Transferați pe placă. Acoperiți cu prosop de hârtie. Repetați pentru a face 12 crepe în total, perindând tigaia cu unt topit după cum este necesar și stivuind crepe între prosoape de hârtie. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
1
Folosind viraje pornite / oprite, tocați mărunt nucile cu zahăr în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
NuciNuci
2
Adăugați ingredientele rămase; procesați până se omogenizează.
3
Foaie de copt cu margini de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Așezați 1 crep pe suprafața de lucru.
5
Așezați 1 lingură de cremă de alune în sfertul din dreapta jos al creponului. Îndoiți crepa în jumătate peste cremă, apoi în sferturi, pliabile pentru a arăta straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
CremăCremă
6
Transferați pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Așezați 1 linguriță cremă de alune deasupra crepului. Repetați cu restul de 11 clătite și cremă de alune. (Poate fi pregătit cu 3 ore înainte. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
CrepeCrepe
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți până când crepele sunt fierbinți și crocante în jurul marginilor, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se amestecă Frangelico și zahărul într-un castron mic până se dizolvă zahărul. Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare; gatiti pana se rumeneste untul, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrangelicoFrangelico
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă în amestec Frangelico, nuci și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrangelicoFrangelico
NuciNuci
SareSare
4
Împărțiți crepele între 6 farfurii. Sos de lingură peste și în jurul crepurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
SosSos

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chinculteau Jalousie Beaulieu este un vin fin, cu un nas elegant, marcat de fructe roșii și condimente. Palatul are o textură cărnoasă și taninuri fine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista