Crepe
Reteta Crepes este gata în aproximativ 34 de minute și este cu siguranță o uimitoare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 27 de cenți pe porție. Această masă de dimineață are 169 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, pudră de cacao, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mărturisire #145: am un lucru pentru CR-uri...ușor Nutella Cr-uri, CR inktypes, și Oat Cr Inktypes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Diverse toppinguri: frișcă, sos de ciocolată, gemuri, zahăr pudră etc.
Într-un bol mediu de amestecare, bateți ouăle.
Adăugați ingredientele rămase și bateți puternic până când sunt combinate, bucățele mici sunt ok. Puneți aluatul deoparte pentru a se odihni timp de 20 de minute.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu. Ungeți ușor tigaia cu unt topit.
Se toarnă 1/4 cană de aluat în tigaia fierbinte, răsucind tigaia, astfel încât aluatul să se răspândească uniform într-un strat foarte subțire. Gatiti aproximativ 30 de secunde pana cand crepul se indeparteaza de partile laterale ale tigaiei. Întoarceți ușor crepul cu degetele sau cu ajutorul unei spatule de cauciuc și continuați să gătiți încă câteva secunde.
Transferați pe o farfurie și repetați clătitele de gătit până când se folosește tot aluatul.
Acum crepele pot fi umplute și completate după bunul plac. Încercați frisca, sos de ciocolată, răspândirea alune, unt, gem, sos de caramel, zahăr pudră, unt de arahide, fructe proaspete etc.