Cremă Ușoară De Ouă
Crema ușoară de ouă este o fără gluten și vegetarian desert. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zahăr, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarte Portugheze Cu Cremă De Ouă, Rulou de ou într-un castron (o cină ușoară în timpul săptămânii!), și Salată ușoară de ouă cu conținut scăzut de carbohidrați și prima zi înapoi pe Keto.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Așezați șase căni rezistente la cuptor de 4 uncii (puteți folosi ramekins sau căni de cafea marcate ca sigure pentru cuptor) într-o tigaie adâncă suficient de mare pentru a le ține.
Într-o cratiță medie, aduceți laptele la foc mic la foc mediu-mic.
Între timp, într-un castron separat, amestecați ouăle, gălbenușurile, zahărul și vanilia.
Se toarnă încet amestecul de ouă în laptele care fierbe, amestecând ușor pentru a se combina.
Turnați amestecul printr-o strecurătoare fină în cupe (dacă strecurătoarea se înfundă, folosiți o lingură pentru a-l răzui curat), apoi presărați ușor cu nucșoară.
Se toarnă apă fierbinte (nu fierbe) în tigaie până ajunge la jumătatea părților laterale ale cupelor.
Coaceți până când crema este doar setată (poate fi încă puțin slăbită), 30 până la 35 de minute.
Lăsați crema să se răcească în baia de apă timp de aproximativ 2 ore înainte de servire.
Peștii de apă rece, cum ar fi somonul, macroul și heringul, sunt cea mai bună sursă de omega-3 (dieta bogată în fructe de mare din Japonia a fost legată de speranța de viață a acelei națiuni, printre cele mai mari din lume, la 82,5 ani). În plus," consumul de Efa poate ajuta la prevenirea tulburărilor precum ADHD la copii și Alzheimer la adulți", spune nutriționistul Keri Glassman, care a creat un snack bar nutrițional pentru copii care conține omega-3 din semințe de in.