Cremă Sandwich Răspândită

Cremă Sandwich Răspândită
Răspândirea cremoasă a sandvișurilor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 9. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sos de salată cremoasă, gust de murături, sos de salată thousand island și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sandviș Cu Tofu Răspândit, Sandwich cu Prosciutto și smochine, și Sandwich De Porc Răspândit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați gustul de murături într-o strecurătoare așezată în chiuvetă și lăsați-o să se scurgă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gust De MurăturiGust De Murături
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Se amestecă gustul scurs, sosul cremos de salată și pansamentul thousand island într-un castron mare până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îmbrăcăminte De Mii De Insuleîmbrăcăminte De Mii De Insule
Sos De SalatăSos De Salată
SavureazăSavurează
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se pune într-un borcan de 1 litru și se dă la frigider peste noapte pentru a amesteca aromele.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 35 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Revista