Cremă Parmezan Varză De Bruxelles
Cremă parmezan varza de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 173 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de sare și piper măcinat, nucșoară măcinată, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Parmezan Varză De Bruxelles, Parmezan Varză De Bruxelles, și Parmezan Varză De Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți generos un vas de copt de 9x9 inci cu unt.
Întindeți varza de Bruxelles feliată în vasul de copt pregătit într-un strat uniform. Într-un castron, bateți împreună smântâna, parmezanul, usturoiul, sarea și piperul negru până se combină bine; se toarnă amestecul de smântână peste varza de Bruxelles.
Presărați blatul cu nucșoară.
Acoperiți vasul cu folie și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră; scoateți folia și coaceți neacoperit până când blatul s-a rumenit, încă 15 minute.