Cremă La Cuptor
Creme coapte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 150 de calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână vanilie, nucșoară măcinată, lapte de soia de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cremă De Nucă De Cocos La Cuptor, Cremă De Ciuperci La Cuptor, și Cremă De Copt Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, amestecați împreună ouăle, zahărul, vanilia și sarea. Se amestecă treptat laptele de soia cald.
În tigaia de 13x9 inci, așezați 6 căni de cremă (6 oz).
Se toarnă uniform amestecul de lapte de soia în cupe; se presară cu nucșoară. Așezați cu grijă tigaia cu Căni în cuptor.
Turnați suficientă apă foarte fierbinte în tigaie, având grijă să nu stropiți apă în cupe, până când apa se află la 1/2 inch de vârfurile cupelor.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus la jumătatea distanței dintre centru și margine iese aproape curat (o cantitate mică de cremă se va agăța de cuțit). Folosind clești sau apucând vârfuri de ramekins cu suport pentru oală, transferați cu atenție cupele în raftul de răcire. Se răcește 30 de minute.
Acoperiți bine cu folie de plastic; refrigerați până la răcire, cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 2 zile. Pentru a servi, descoperiți cupe; ștergeți ușor orice condens pe creme cu un prosop de hârtie.
Se presară cu nucșoară suplimentară.