Cremă Fiartă
Crema fiartă este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest desert are 405 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, frișcă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Cremă Fiartă I, Cremă Fiartă Sudică, și Curry Cu Ou Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele și frișca într-o cratiță medie. Gatiti la foc mic pana cand mil k este cald.
Combinați ouăle și zahărul, bătând bine. Se amestecă treptat un sfert din amestecul de lapte cald în ouă; se adaugă la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant.
Gatiti la foc mic, amestecand continuu pana cand amestecul se ingroasa si acopera lingura.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește la temperatura camerei; rece.