Cremă De Varză Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați verdeața cremă. Această rețetă face 10 porții cu 271 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Cremă De Varză Verde, Cremă De Varză Verde, și Kimchi Cremă De Varză Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Blanch verde într-o oală mare de apă sărată de fierbere până la verde strălucitor și începe să se înmoaie, 3-4 minute.
Transferați într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci. Strângeți uscat.
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Adăugați slănină și gătiți până când grăsimea este redată și slănina este crocantă, 5-7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; pune deoparte.
Scurgeți toate, cu excepția a 3 linguri de slănină, din oală, adăugând unt, dacă este necesar, pentru a măsura 3 linguri
Adăugați șalotă; gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați făină și boia; se amestecă constant timp de 2 minute.
Bateți laptele și smântâna; aduceți la fierbere, amestecând des. Se amestecă verdele; reduceți căldura la minim. Se fierbe la foc mic, amestecând des, până când verdeața este fragedă și sosul se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați verdeața cremă într-un vas de servit; garnisiți cu slănină rezervată.