Cremă de varză de Bruxelles și Lasagna de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați varza de Bruxelles cremoasă și Lasagnanul cu ciuperci. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 953 calorii. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, frunze de pătrunjel, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna Cu Varză De Bruxelles, Lasagna cu legume rădăcinoase și varză de Bruxelles, și Bacon-Ciuperci Varza De Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați tăiței de lasagna într - un vas de copt de 9 x 13 inci și acoperiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Lăsați să se înmoaie 15 minute, apoi aranjați pe un prosop de bucătărie curat sau prosoape de hârtie pentru a se usca. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Așezați 1/4 de ciuperci în vasul unui robot de bucătărie. Se pulsează până se toacă aproximativ, 6 până la 8 impulsuri scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se transferă într-un castron mare și se lasă deoparte. Repetați cu restul de trei loturi de ciuperci. Se potrivesc procesor de alimente cu atașament răzătoare și grătar toate varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Răzătoare
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se transferă într-un castron mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă la foc mare până când spumarea dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciuperci și gătiți, amestecând ocazional, până când tot excesul de umiditate se evaporă și ciupercile încep să sfârâie și să se rumenească, aproximativ 12 minute. Când ciupercile sunt rumenite, adăugați șalotă, usturoi și cimbru. Gătiti, amestecând, până când șalotele sunt translucide, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați 1 cană de smântână grea și gătiți până când amestecul se reduce la o pastă liberă, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
9
Transferați într-un castron mare și ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Încălziți uleiul în tigaia Acum goală la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați varză de Bruxelles rasă. Gatiti, aruncand ocazional, pana se carbonizeaza bine pe majoritatea partilor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
12
Adăugați restul de smântână grea și gătiți până se reduce la o consistență asemănătoare sosului. Se condimentează după gust cu sare și piper și se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Topiți restul de 3 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Adăugați făină și gătiți, amestecând, până se rumenesc pal și nuci, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
15
Șoptind constant, adăugați încet lapte într-un flux subțire și constant. Aduceți la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
16
Se ia de pe foc și se amestecă nucșoara și 3/4 de mozzarella. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
17
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. pentru a asambla lasagna, așezați 1/6 de sos de brânză pe fundul tăvii de lasagna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
18
Adăugați trei tăiței. Se acoperă cu 1/4 din amestecul de varză de Bruxelles, 1/4 din amestecul de ciuperci, încă 1/6 din sosul de brânză și o stropire de mozzarella rasă. Repetați tăiței, muguri și strat de ciuperci de încă trei ori. Se acoperă cu ultimele trei tăiței, sosul de brânză rămas și mozzarella rasă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Sos De Brânză
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Varză
19
Se transferă la cuptor și se coace până se încălzește și se rumenesc și se rumenesc deasupra, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20
Se scoate din cuptor se presară parmezan și pătrunjel, se lasă să se odihnească 10 minute și se servește.