Cremă De Varză De Bruxelles Petrecere Dip

Cremoase varza de Bruxelles Dip partid ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână smântână, lapte, sare de mare multigrain chipsuri de cartofi dulci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Cremoasă, Cremă De Varză De Bruxelles Gratinată, și Varză De Bruxelles La Cuptor Cremoasă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 1 vas de copt din sticlă superficială de 1/2 litru sau placă de plăcintă din sticlă adâncă de 9 inci cu spray de gătit.
Gatiti varza de Bruxelles conform indicatiilor de pe cutie.
Se toarnă într-un castron mediu; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți în smântână, 1/4 cană de parmezan, laptele, muștarul și sucul de lămâie până se omogenizează bine. Se amestecă ardeiul gras. Se toacă varza de Bruxelles; se amestecă varza de Bruxelles și sosul de unt în amestecul de brânză cremă până se amestecă bine.
Se întinde uniform în vasul de copt.
Se presară cu restul de 2 linguri de parmezan.
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când se încălzește bine.
Se servește cu chipsuri și legume crude.