Cremă De Supă De Cartofi Dulci

Cremă De Supă De Cartofi Dulci
Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Crema de supă de cartofi dulci ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 153 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 77 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, smântână grea, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă cremă Nazistă de supă de cartofi dulci, Cartofi dulci - supă de anason stelat cu cremă de ghimbir, și Cremă de supă de cartofi dulci (Crema Di Papata Dolci E Gabretti).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți cartofii dulci în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore (puteți folosi și un cuptor cu microunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
3
Scoateți și lăsați să se răcească ușor.
4
Curățați cartofii dulci și faceți piure cu bulion de pui în loturi, folosind suficient bulion de pui, astfel încât să se purifice fără probleme. Aduceți piureul la foc mic într-o cratiță mare la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-mic. Se amestecă zahărul, sarea, nucșoara, piperul negru și ardeiul cayenne; acoperiți și lăsați să fiarbă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Cartofi DulciCartofi Dulci
Supă De PuiSupă De Pui
Piper NegruPiper Negru
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista