Cremă de spanac și Feta
Spanacul cremos și Feta Dip este un fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 76 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, spanac, cremă de brânză cu 3 mai puține grăsimi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă Feta-Spanac Dip, Iaurt și Feta Dip, și Supă feta cremoasă de spanac cu nuci de pin {Low Carb} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați iaurtul, brânza feta, crema de brânză, smântâna și cățelul de usturoi zdrobit într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Puneți amestecul de iaurt într-un castron mediu; amestecați spanacul, mărarul proaspăt și piperul negru. Acoperiți și răciți.