Cremă De Spanac Piure De Cartofi Coace
Cremă de spanac piure de cartofi coace ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,76 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 369 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, cartofi de copt, brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Cremă De Piure De Cartofi, Cremă De Piure De Cartofi, și Piure De Cartofi Spanac Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii; tăiați în bucăți de 2 inci. Aduceți cartofi, 2 lingurițe. sare și apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; se fierbe 20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Întoarceți cartofii la cuptorul olandez, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, 3 până la 5 minute sau până când cartofii sunt uscați.
Mash cartofi cu un masher de cartofi la consistența dorită. Se amestecă laptele cald, laptele cald, untul topit, piperul și 1 linguriță. sare, amestecând doar până se amestecă.
Se amestecă spanacul, brânza și nucile pecan și se amestecă amestecul într-un 2 1/2-qt ușor uns. vas de copt sau 8 (10 oz.) ramekins.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute.