Crema de somon pe pâine prăjită este o pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 335 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de unt, lapte, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Șuncă cremă pe pâine prăjită, Mazăre Cremă Pe Pâine Prăjită, și Cremă de curcan pe pâine prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță sau tigaie, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă făina, amestecând continuu, până se formează o pastă netedă. Adăugați treptat lapte și lichid rezervat din mazăre, amestecând constant, până când se formează un sos gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Fulgi de somon într-un castron, rupând orice bucăți mari. Amestecați somonul și mazărea în sos cu grijă cu o lingură de lemn pentru a evita zdrobirea mazărei. Gatiti pana se incalzeste. Reglați condimentele cu sare și piper.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.