Cremă de praz și supă de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați crema de praz și supa de cartofi. Această rețetă face 6 porții cu 192 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, arpagic, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cremă de cartofi și supă de praz, Cremă de cartofi și supă de praz, și Cremă de napi, cartofi și supă de praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare grea, aduceți prazul, cartofii, apa și sarea la fiert la foc mare. Acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți timp de 20 până la 30 de minute până când legumele sunt fragede. Corectați condimentul, după gust și piureul cu un blender de imersie portabil sau în loturi într-un robot de bucătărie.
Bateti in crema si reincalziti inainte de servire. Completați fiecare porție cu o păpușă de creme fraiche și stropiți cu arpagic proaspăt.