Cremă De Portocale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați crema de portocale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 141 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bomboloni parfumați de portocale cu cremă de patiserie și sos de ciocolată cu portocale, Orange Sleepy Mac Cupcake cu ghimpat portocaliu crema de branza glazura, și Biscuiți cremă de cireșe-portocale cu sos de Caramel portocaliu de sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele și coaja de portocală într-o cratiță medie din oțel inoxidabil la foc mediu și aduceți aproape la fierbere.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul la viteză medie-mare în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete până când este palid și gros, aproximativ 5 minute. Cu mixerul la viteză mică, presărați amidonul de porumb. Bateți la viteză medie-mică până când se combină, răzuind vasul cu o spatulă de cauciuc.
Cu mixerul la viteză mică, turnați încet amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă.
Se toarnă amestecul înapoi în tigaie. Gatiti la foc mic, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa, 5 pana la 7 minute. (Acordați atenție, deoarece se va îngroșa și apoi va deveni rapid ouă amestecate portocalii!)
Imediat, turnați amestecul printr-o sită fină într-un castron mare. Se amestecă vanilia, Grand Marnier, untul și smântâna grea.
Așezați folie de plastic direct pe cremă și refrigerați până la rece.