Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 145 calorii. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovleac, cuișoare măcinate, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți dovleacul, laptele evaporat, albușurile și laptele fără grăsimi până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Lapte Fără Grăsimi
Albușuri De Ou
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați zahărul, scorțișoara, ghimbirul, sarea, cuișoarele și nucșoara; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Nucșoară
Zahăr
Sare
3
Lingură în zece 6-oz. ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Loc într-un 15-in. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat. Se răcește pe un suport de sârmă. Se dă la frigider până la servire.