Cremă de ouă aburită cu Crab albastru și arpagic înflorit
Această rețetă servește 8 și costă 1,55 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 106 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână kombu, sos de soia, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarte Portugheze Cu Cremă De Ouă, Anghinare pentru Bebeluși aburită cu sos de unt de lămâie și arpagic, și Ciorchini De Crab, Arpagic Și Brie.
Instrucțiuni
Fierbeți ciupercile în apă într-o cratiță mică5 minute, apoi lăsați să se absoarbă la foc 10 minute.
Adăugați kombu și reveniți doar la foc mic. Opriți focul și adăugați fulgi de bonito, apoi lăsați să se absoarbă 10 minute. Se strecoară stocul printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas sau o măsură de sticlă, aruncând solidele. Se răcește dashi la temperatura camerei.
Bateți ouăle și 1 1/2 căni dashi răcite într-un castron mediu, apoi amestecați ingredientele rămase cu cremă.
Împărțiți între boluri. Acoperiți fiecare strâns cu folie și aranjați într-un suport pentru aburi. Abur, acoperit, peste apă fierbinte până când abia se fixează în centru, 8 până la 10 minute.
Scoateți oala de pe foc și lăsați să stea, acoperită, 2 până la 3 minute. (Custard va continua să se stabilească.)
Albiți arpagicul într-o oală medie cu apă sărată clocotită 30 de secunde, apoi transferați într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Se usucă arpagicul.
Tăiați în bucăți de 3/4 inch și combinați ușor cu crabul și ingredientele rămase.
Top creme calde cu amestec de crab.
Dashi poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit.