Cremă De Ouă
Eggnog cremos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă servește 10 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 209 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 79 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de ouă, lapte, sare de bord și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 23%. Rețete similare includ Cremă De Ouă, Înghețată Cremoasă De Ouă, și Cremă De Ouă De Vacanță.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea de 2 litri, amestecați ouăle, zahărul granulat și sarea până se amestecă bine. Se amestecă treptat laptele. Gatiti la foc mediu 10-15 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul acopera doar o lingura de metal; se ia de pe foc. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Puneți cratița în apă rece până când crema este rece. (Dacă crema se coagulează, bateți energic cu bătătorul de mână până se omogenizează.) Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Chiar înainte de servire, într-un castron mediu răcit, bateți frisca, zahărul pudră și 1/2 linguriță de vanilie cu mixer electric la viteză mare până la rigidizare. Amestecați ușor 1 cană de frișcă, romul și culoarea alimentelor în cremă.
Se toarnă amestecul de cremă într-un castron mic. Aruncați frisca rămasă în movile pe amestecul de cremă.
Serviți imediat. A se păstra la frigider până la 2 zile.