Cremă De Orez De Modă Veche

Cremă De Orez De Modă Veche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați crema de orez de modă veche. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de extract de vanillan, ouă, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cremă De Orez De Modă Veche, Plăcintă Cu Cremă De Modă Veche, și Plăcintă Cu Cremă De Modă Veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți orezul și 2 căni de lapte la fiert. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-18 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Se amestecă untul. Se răcește ușor
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-un castron mare, bateți zahărul, ouăle, vanilia, sarea și laptele rămas; se amestecă în amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă într-un 2-qt ușor uns. vas de copt; se presara cu nucsoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți la 350 de minute sau până când cuțitul introdus în apropierea centrului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Custard funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista