Cremă de halva de grâu
Crema reteta de grâu Halvah ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 10 porții cu 329 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scorțișoară, zahăr granulat, cremă minusculă de grâu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Înghețată Halva, Înghețată Halvah Vanillan, și Scobit: Morcov Halvah Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie grea, topiți untul la foc moderat.
Adăugați migdalele și gătiți până se colorează ușor, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați migdalele pe o farfurie.
Adăugați crema de grâu în cratiță și gătiți, amestecând continuu, până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Într-o a doua cratiță medie, combinați laptele, apa și zahărul granulat. Gatiti la foc moderat pana cand apar bule in jurul marginii, amestecand pentru a dizolva zaharul. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în crema de grâu și bateți la foc mic până se omogenizează și se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă migdalele. Acoperiți cu un prosop și lăsați să stea 20 de minute.
Puneți amestecul într-o matriță inelară de 9 1/2 inch și neteziți suprafața.
Lăsați să stea până se răcește. Acoperiți și refrigerați până la rece. Pentru a servi, inversați halva pe un platou mare. Cerneti zaharul si scortisoara cofetarilor deasupra si serviti.