Cremă De Fasole De Vanilie

Cremă De Fasole De Vanilie
Crema de fasole de vanilie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 244 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca desert. Un amestec de pastă de fasole de vanilie, gălbenușuri de ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Cremă de măduvă dulce cu fasole de vanilie, Înghețată de fasole de vanilie (stil francez de cremă), și Tartă Cu Cremă De Caramel-Vanilie Sărată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se adaugă pasta de fasole de vanilie, amestecând cu un bici până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Combinați oul, gălbenușurile de ou și zahărul într-un bol mediu, amestecând cu un bici până la amestec. Adăugați treptat lapte fierbinte, amestecând puternic cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă amestecul de ouă printr-o sită într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Așezați 4 benzi de conserve metalice în partea de jos a unui aragaz lent electric oval de 6 litri. Amestec de ou polonic uniform în 4 (8 uncii) ramekins. Acoperiți ramekins cu folie. Set 1 ramekin pe fiecare bandă, asigurându-vă că ramekins nu atingeți reciproc sau părți ale aragaz lent. Se toarnă cu grijă apă caldă în aragaz lent la adâncimea de 1 inch în sus părți ale ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
Aragaz LentAragaz Lent
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
PolonicPolonic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 1 oră și 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centrul cremelor iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Scoateți ramekins din aragaz lent, și se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Serviți cald sau răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista