Cremă de dovleac
Pumpkin Creme Brulee ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 268 de calorii, 3 g de proteine și 15 g de grăsimi. Această rețetă servește 7. Pentru 58 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 423 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Dacă aveți zahăr brun, scorțișoară măcinată, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 44%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crema brulă de ciocolată albă cu căpșuni {Giveaway Kit Creme Brulee}, Cremă de dovleac cremă și Cremă de dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul brun într-un castron mare. Se amestecă smântâna groasă, piureul de dovleac, ienibaharul, scorțișoara, nucșoara și sarea.
Împărțiți amestecul de dovleac între șapte rame (5 inchi) la aproximativ 1/2 inch de partea de sus.
Așezați ramekins într-o tavă de copt și umpleți cu tava de copt apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins-ului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când se fixează, 30 până la 35 de minute.
Scoateți formele și dați-le la frigider până se răcesc complet, cel puțin 2 ore.
Presărați aproximativ 1 lingură de zahăr pe fiecare creme brulee. Topiți zahărul cu o torță de bucătar până devine crocant și maro închis, 1 până la 2 minute. Se lasa sa se raceasca inainte de servire.
Vin recomandat: Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Portul Tawny, Sauternes
Creme Brulee poate fi combinată cu șampanie, Tawny Port și Sauternes. Sauternes, Tawny Port și șampanie completează toate creme brulee cremoase. Ai putea încerca Louis Roederer Cristal Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
![Louis Roederer Cristal Brut]()
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.