Cremă De Ceașcă De Lămâie
Lemon Cup Custard este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 4 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 253 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lapte, coajă de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu cremă de lămâie a mamei, Nori de lămâie cu cremă, și Cremă De Tort Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună laptele și coaja într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Scoateți din căldură, acoperiți și lăsați să stea 30 de minute. Reîncălziți încet.
Așezați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 32
Tigaie de prăjire cu 2 straturi de prosoape de hârtie.
Puneți 4 (6 uncii) cremă sau cești de cafea în tigaie.
Bateti impreuna ouale si zaharul pana se amesteca bine.
Bateți 1/4 cană de lapte fierbinte încet în amestecul de ouă. Continuați să bateți și strecurați laptele rămas; spumă degresată de la suprafață. Se amestecă extractul de lămâie, dacă se dorește.
Se toarnă cremă în cupe. Pune tigaie pe raft cuptor, și umple tava cu apă fierbinte la jumătatea parte de cupe.
Coaceți la 325 timp de 40 până la 45 de minute sau până la setare.
Transferați cupele în grătar și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți și răciți 2 ore sau până la 2 zile.