Cremă de ceapă perlă

Cremă de ceapă perlă
Cremă de ceapă perlă necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 254 de calorii, 6 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 3,17 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură destul de scumpă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați unt, fâșii de pimiento, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Crema de ceapa perla, crema de Edamame si ceapa de perla si Crema de varza cu ceapa perla sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau într-un ceainic mare, aduceți 6 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Piment, OpționalFâșii De Piment, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Piment, OpționalFâșii De Piment, Opțional
2
Adăugați ceapa perla; se fierbe 10-12 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
3
Scurgeți și clătiți în apă rece; se curata si se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Într-o cratiță, topește untul. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul și smântâna. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă pătrunjelul, brânza și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se toarnă într-un 1-qt neuns. vas de copt. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 15 minute; se amestecă. Acoperiți cu pimiento, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți, neacoperit, cu 10 minute mai mult sau până când se clocotește și se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista