Makeover Ton Melt Bites

Makeover Ton Melt Bites
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mușcăturile topite de ton. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.53 pe portie. O porție conține 300 de calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, morcov, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Melt Your Heart Ton Melt, Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți, și Tonul Se Topește Pentru Doi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați chiflele de hot dog tăiate cu fața în sus pe o foaie de copt unsă. Se fierbe 4-6 in. de la foc 2-3 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog BunHot Dog Bun
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Puneți amestecul de ton peste jumătățile de jos; se acoperă cu felii de roșii și brânză. Se fierbe 1-2 minute mai mult sau până se topește brânza. Se acoperă cu spanac. Înlocuiți blaturile de COC. Asigurați-vă cu scobitori; tăiați fiecare sandviș în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista