Cremă De Carne De Vită Uscată
Cremă de carne de vită uscată Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 182 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 15 și costă 62 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, nuci pecan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Încercați Sandwich de vită prăjită cu hrean cremos și roșii uscate la soare, Dip Cremos De Avocado Cu Scallions, și O Oală Cremă De Paste De Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează; se amestecă carnea de vită și ingredientele rămase. Puneți lingura într-un aragaz lent de 3 litri ușor uns.
Acoperiți și gătiți la 3 ore scăzute. Se amestecă înainte de servire.
Se servește cu chipsuri de bagel și fâșii de ardei roșu.
Sfat pentru petrecere: această baie se menține bine la setarea scăzută a aragazului lent timp de până la 2 ore; doar amestecați ocazional.