Cremă De Carne De Vită Uscată

Cremă De Carne De Vită Uscată
Cremă de carne de vită uscată Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 182 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 15 și costă 62 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, nuci pecan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Încercați Sandwich de vită prăjită cu hrean cremos și roșii uscate la soare, Dip Cremos De Avocado Cu Scallions, și O Oală Cremă De Paste De Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 5 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează; se amestecă carnea de vită și ingredientele rămase. Puneți lingura într-un aragaz lent de 3 litri ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Aragaz LentAragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți la 3 ore scăzute. Se amestecă înainte de servire.
3
Se servește cu chipsuri de bagel și fâșii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De BagelChipsuri De Bagel
Ardei RoșuArdei Roșu
4
Sfat pentru petrecere: această baie se menține bine la setarea scăzută a aragazului lent timp de până la 2 ore; doar amestecați ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista