Cremă De Caramel
Crema de Caramel este o fără gluten și vegetarian desert. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, lapte, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Vase cu cremă de Caramel cu sos de Caramel sărat, Plăcintă Cu Cremă De Caramel, și Cremă De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare și grea, gătiți și amestecați 3/4 cană de zahăr la foc mic până când zahărul este topit și auriu.
Se toarnă în opt 6 oz. cupe custard, înclinându-se pentru a acoperi fundul cupei; lăsați să stea timp de 10 minute.
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, vanilia și zahărul rămas până se combină, dar nu spumoase.
Se toarnă peste zahăr caramelizat.
Așezați cupele în două 8-in. Tigăi pătrate de copt.
Se toarnă apă clocotită în tigăi la o adâncime de 1 in.
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe rafturile de sârmă.
Pentru a desface, rulați un cuțit în jurul marginii cupei și inversați-l pe locul desertului.
Se servește cald sau răcit.