Crema de brânză și Lasagnan elvețian este o rețetă mediteraneană care servește 12. Acest fel principal are 584 calorii, 35g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză elvețiană, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Lasagna Cu Brânză Elvețiană, Lasagna Cu Brânză Cremă, și Lasagna Cremoasă De Pui Și Cremă De Brânză.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez la foc mediu, gătiți carnea de vită, cârnații și ceapa până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Scurgere. Se amestecă sosul de roșii, roșiile, pasta de roșii, oregano, busuioc, condimente italiene, zahăr, sare și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Suc De Lămâie, Opțional
4
Întindeți 1 cană de sos într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Se acoperă cu trei tăiței. Aruncați o treime din crema de brânză cu lingurițe deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Se presară cu 1/2 cană de mozzarella și 2/3 cană fiecare de parmezan și brânză elvețiană; puneți o treime din sosul rămas deasupra. Repetați cu straturi de tăiței, brânzeturi și sos de două ori (vasul va fi plin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Așezați vasul pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se presară cu brânză mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
9
Coaceți, neacoperit, cu 10-15 minute mai mult sau până când se topesc bule și brânză.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.