Crema de brânză și Lasagnan elvețian este o rețetă mediteraneană care servește 12. Acest fel principal are 584 calorii, 35g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză elvețiană, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Lasagna Cu Brânză Elvețiană, Lasagna Cu Brânză Cremă, și Lasagna Cremoasă De Pui Și Cremă De Brânză.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez la foc mediu, gătiți carnea de vită, cârnații și ceapa până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Scurgere. Se amestecă sosul de roșii, roșiile, pasta de roșii, oregano, busuioc, condimente italiene, zahăr, sare și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Întindeți 1 cană de sos într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Se acoperă cu trei tăiței. Aruncați o treime din crema de brânză cu lingurițe deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se presară cu 1/2 cană de mozzarella și 2/3 cană fiecare de parmezan și brânză elvețiană; puneți o treime din sosul rămas deasupra. Repetați cu straturi de tăiței, brânzeturi și sos de două ori (vasul va fi plin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Așezați vasul pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se presară cu brânză mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
9
Coaceți, neacoperit, cu 10-15 minute mai mult sau până când se topesc bule și brânză.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.