Cremă De Brânză-Unt Pecan Glazură
Cremă de brânză-unt Pecan glazura necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1099 calorii, 7g de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, extract de vanillan, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această glazură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ananas Pecan cu glazură de brânză cremă, Tort de banane cu glazură de brânză cremă de Pecan, și Tort de dovlecei-Pecan cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună pecanele tocate și 1/4 cană de unt topit.
Se întinde într - un strat uniform într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când nucile pecan sunt prăjite.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Bateți crema de brânză și 1/2 cană de unt la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până devine ușor și pufos. Se amestecă nuci pecan și vanilie.
Notă: pentru a zahăr frunze de iederă de mătase, periați ușor frunzele cu sirop de porumb și presărați cu zahăr granulat.