Cremă De Brânză Scorțișoară Pâine De Maimuță
Crema de brânză scorțișoară rola Monkey Pâine este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți unt, grands! rulouri supreme de scorțișoară, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Cinnamon Roll Monkey Bread Bundt cu glazură de brânză cremă, Scorțișoară migdale ciocolată neagră pâine de maimuță cu cremă de brânză burniță, și Brioșe Cu Pâine De Maimuță Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu spray de scurtare sau gătit.
Tăiați blocul de cremă de brânză în 24 de cuburi de dimensiuni egale. (Începeți prin a înjumătăți mai întâi blocul, astfel încât să aveți 2 bucăți subțiri, apoi tăiați fiecare jumătate subțire în 12 pătrate egale.)
Puneți deoparte glazura din rulourile de scorțișoară. Separați fiecare cutie de aluat în 5 rulouri; derulați fiecare rolă și tăiați fiecare în jumătate.
Luați o secțiune de aluat și pliați-o astfel încât să aveți o formă dreptunghiulară care să aibă 1 strat de aluat gros.
Așezați un pătrat de cremă de brânză în aluat; pliați peste aluat și sertizați-l ușor în jurul cremei de brânză. Repetați cu bucățile de aluat rămase.
Așezați bilele de aluat umplute cu brânză în tigaie.
Așezați bucăți de unt deasupra.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc deasupra. Se răcește 10 minute; rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi.
Așezați placa de servire rezistentă la căldură peste tigaie și întoarceți-o; scoateți tigaia. Se răcește cu 10 minute mai mult.
Stropiți glazura rezervată deasupra pâinii,permițând unora să stropească în jos. Trageți în afară pentru a servi; servi cald.