Cremă de brânză franceză Toast Coaceți cu Topping de căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea prăjită cu brânză cremă cu Topping de căpșuni. Această rețetă face 6 porții cu 530 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, căpșuni, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma afinele, puteți urma acest fel principal cu Tarta de tei cu mure si afine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Pâine prăjită franceză de dovleac se coace cu cremă de brânză, Pâine Prăjită Franceză Cu Cremă De Căpșuni, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Brânză Cremă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
2
Întindeți aproximativ 1 lingură de cremă de brânză pe fiecare dintre cele 12 felii de pâine. Se acoperă cu feliile de pâine rămase pentru a face 12 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
3
Așezați sandvișurile în vasul de copt pentru a acoperi fundul tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
În castron mediu, bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați lapte, 1/4 cană zahăr, sarea și scorțișoara; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Zahăr
Lapte
Sare
6
Se toarnă peste sandvișuri în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 5 minute. Întoarceți sandvișurile. Capac; frigider aproximativ 8 ore sau peste noapte.
8
Se toacă 1 cană de căpșuni. (Puneți la frigider fructele de pădure rămase.) Într-un castron nemetalic, amestecați ușor căpșunile tocate, 1/4 cană de zahăr și amaretto. Capac; frigider aproximativ 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Lichior Amaretto
Fructe De Padure
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Încălziți cuptorul la 204°.descoperiți vasul de copt; stropiți sandvișuri cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
10
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Între timp, feliați căpșunile rămase și adăugați cu afine la amestecul de căpșuni răcit; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Afine
12
Serviți pâine prăjită franceză cu topping de fructe de pădure.