Cremă De Brânză Flan
Reteta crema de brânză Flan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. O porție conține 533 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte, albușuri de ou, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Flan De Queso-tartă cu brânză cremă, Cremă De Brânză Flan, și Cremă De Brânză Flan.
Instrucțiuni
Gatiti 1 cana de zahar intr-o cratita de dimensiuni medii la foc mediu, amestecand constant, 5 minute sau pana cand zaharul se topeste si devine maro auriu deschis. Turnați rapid zahărul caramelizat fierbinte într-un vas de tartă de 2 litri. Folosind mănuși de cuptor, înclinați vasul pentru a acoperi uniform fundul și părțile laterale.
Lăsați să stea 5 minute. Zahărul se va întări.
Bateți gălbenușurile de ou și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Procesați albușurile de ou, crema de brânză și restul de 1/2 cană de zahăr în blender până se omogenizează. Se amestecă amestecul de albus de ou în amestecul de gălbenuș de ou.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol mare; se toarnă cremă peste zahăr caramelizat.
Așezați vasul într-o tigaie mare de mică adâncime.
Adăugați apă fierbinte la tigaie la o adâncime de o treime din laturile vasului.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 45 de minute.
Scoateți vasul din Baia de apă; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.
Rulați un cuțit în jurul marginii flanului pentru a slăbi; inversați pe o farfurie de servire.