Cremă De Bezea Torte

Cremă De Bezea Torte
Torta cu cremă de bezea ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 355 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lichior cu aromă de alune, cremă de tartru, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Bezea Torte, Tort De Înghețată Cu Bezea, și Tort de bezea cu cremă de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru până se spumează. Continuând să bateți la viteză mare, adăugați zahăr într-un flux lent și constant; continuați să bateți până când amestecul menține vârfuri rigide, 8 până la 12 minute. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Răzuiți într-o tigaie de tort de 8 inci cu unt și făină, cu o jantă detașabilă de cel puțin 3 inci înălțime. Cu o spatulă flexibilă, întindeți amestecul pe marginile tigaiei și neteziți partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
3
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 300 până când blatul este ușor rumenit și se simte ferm când este apăsat ușor în centru, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 20 de minute (bezea se poate micșora puțin pe măsură ce se răcește). Rulați un cuțit subțire între bezea și marginea tigaiei, apoi îndepărtați janta. Răsturnați cu grijă bezea pe o farfurie, apoi glisați o spatulă lungă și subțire între fundul tigaiei și bezea și ridicați ușor fundul. Inversați din nou bezea pe o altă farfurie, astfel încât să fie cu partea dreaptă în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
CuțitCuțit
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Lăsați să se răcească complet.
6
Într-un castron, amestecați lichiorul de alune în răspândirea de ciocolată-alune. Într-un alt bol, bateți smântâna până când ține vârfuri moi. Se amestecă aproximativ 1/4 cană de frișcă în amestecul de ciocolată până când nu rămân dungi albe. Îndoiți amestecul de ciocolată în frisca rămasă, apoi bateți ușor până când amestecul are o consistență slabă, tartinabilă (aveți grijă să nu exagerați sau se va coagula).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Cu spatula, întindeți crema de ciocolată-alune în jurul părților laterale și deasupra bezea. Se răcește torte descoperit timp de cel puțin 1 oră sau se acoperă cu un castron mare, inversat (nu trebuie să atingă crema) și se răcește până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
AluneAlune
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
8
Tăiați torte în pene pentru a servi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista