Cremă De Afine Cobbler

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cobbler cu cremă de afine. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 770 calorii, 11g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru o alternativă similară, dar mai sănătoasă, încercați Peach Cobbler II. Dacă încercați să mâncați mai sănătos, rețineți că această rețetă acoperă 4% din nevoile tale zilnice de vitamine și minerale și este considerat nu atât de sănătos. Această rețetă servește 6 și costă 2,06 USD pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 176 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de www.seriouseats.com. este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Un amestec de făină, praf de copt, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cremă De Afine Cobbler, Cobbler Proaspăt De Afine Cu Sos De Afine, și Cobbler De Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade Fahrenheit.
Bateți pentru a combina făina, 2 linguri de zahăr, sare și praful de copt într-un castron.
Adăugați o cană smântână grea și o cană jumătate și jumătate. Îndoiți ușor lichidul în ingredientele uscate, având grijă să nu lucrați aluatul.
Adăugați jumătate și jumătate în picături mici, după cum este necesar, până când aluatul este ușor lipicios. Unele pete uscate sunt OK; este important să nu lucrați prea mult aluatul.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată. Pudrați blatul cu făină și apăsați ușor aluatul într-un cerc plat cu degetele, cu grosimea de aproximativ 1 inch.
Folosiți un tăietor cu făină pentru a tăia aluatul în forme.
Tăiați formele cât mai aproape posibil pentru a profita la maximum de bucata de aluat.
Împingeți ceea ce a mai rămas după ce ați tăiat prima rundă de forme la loc. Nu pliați și nu amestecați. Terminați tăierea aluatului.
Frecați coaja de lămâie și 1/2 cană de zahăr granulat între degete, apoi bateți amidonul de porumb în amestecul de zahăr.
Aruncați afinele în amestecul de zahăr, apoi puneți-le în vasul de copt sau distribuiți-le uniform între șase ramekine.
Acoperiți afinele cu biscuiții cremă. Biscuiții pot fi așezați astfel încât să se atingă aproape unul de celălalt.
Ungeți blaturile biscuiților cu unt topit, apoi presărați cu zahăr granulat.
Așezați vasul de copt sau ramekinele pe o foaie de copt (foarte important! afinele se vor bule și vor crea o mizerie) și se vor coace până când vârfurile biscuiților se rumenesc și afinele clocotesc peste tot, rotindu-se la jumătatea drumului. Pentru ramekins timpul total este de aproximativ 20 de minute, iar pentru vasele de copt timpul total este de aproximativ 30 de minute.
Bateți o cană smântână grea rece până la vârfuri moi. Dacă folosiți vas de copt, porționați cizmar pe farfurii. Acoperiți fiecare cizmar cu frișcă și serviți cald.