Cremă Bavareză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați crema bavareză. O porție conține 295 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 1,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 25 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de gălbenușuri de ou, frișcă, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare sunt Cremă Bavareză, Cremă Bavareză De Căpșuni, și Bonetă Cremă Bavareză.
Instrucțiuni
Puneți fasolea de vanilie despicată în smântână și aduceți încet la fierbere. Opriți focul și lăsați să stea 1 oră.
Scoateți fasolea și răzuiți semințele, adăugați-le în cremă și aruncați păstaia.
Se presară gelatina în lapte și se lasă deoparte.
Bateți zahărul și gălbenușurile de ou împreună. Încălziți amestecul de cremă înapoi și amestecați încet în ouă.
Puneți amestecul peste apa care fierbe și amestecați până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri împădurite.
Se ia de pe foc și se adaugă amestecul de lapte și gelatină.
Puneți vasul în baie de gheață și amestecați până la temperatura camerei.
Îndoiți frisca și turnați amestecul în 6 (6 uncii) ramekins.
Se pune la frigider timp de 4 până la 5 ore sau până când amestecul este setat.
Scoateți din forme și garnisiți cu căpșuni.