Cremă Bavareză

Cremă Bavareză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați crema bavareză. O porție conține 295 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 1,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 25 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de gălbenușuri de ou, frișcă, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare sunt Cremă Bavareză, Cremă Bavareză De Căpșuni, și Bonetă Cremă Bavareză.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea de vanilie despicată în smântână și aduceți încet la fierbere. Opriți focul și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2
Scoateți fasolea și răzuiți semințele, adăugați-le în cremă și aruncați păstaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Se presară gelatina în lapte și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Bateți zahărul și gălbenușurile de ou împreună. Încălziți amestecul de cremă înapoi și amestecați încet în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Puneți amestecul peste apa care fierbe și amestecați până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri împădurite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se ia de pe foc și se adaugă amestecul de lapte și gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
7
Puneți vasul în baie de gheață și amestecați până la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Îndoiți frisca și turnați amestecul în 6 (6 uncii) ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Se pune la frigider timp de 4 până la 5 ore sau până când amestecul este setat.
10
Scoateți din forme și garnisiți cu căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista