Cremoasă de pui poșat cu vârfuri de sparanghel și cartofi crocanți gratinați

Cremoasă de pui poșat cu vârfuri de sparanghel și cartofi crocanți gratinați
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Cremoasă Pui Poșat cu Vârfuri de sparanghel și Cartofi crocanți gratinați. Această rețetă servește 4. O porție conține 1705 calorii, 77 g de proteine și 106 g de grăsimi. Pentru 10,36 USD per porție, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Dacă aveți sparanghel, pui, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Cu un scor de lingură de 76%, acest fel de mâncare este solid. Sparanghel prăjit cu prosciutto crocant și ou poșat, gratinat de fenicul crocant cremos și cartofi gratinați crocant cu pește sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pune puiul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Unt Nesarat, Inmuiat, Pentru Uns2 Linguri De Unt Nesarat, Inmuiat, Pentru Uns
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Inmuiat, Pentru UnsUnt Nesarat, Inmuiat, Pentru Uns
3
Se toarnă peste vin și supa de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite De Unt Nesarat, Rece, Taiate Cubulete Mici4 Lingurite De Unt Nesarat, Rece, Taiate Cubulete Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați apă dacă este necesar, astfel încât puiul să fie acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Adauga morcovii, telina si ceapa si asezoneaza cu sare si piper. Se pune la foc mediu-mare și se aduce la fierbere. Opriți focul și acoperiți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Lăsați să stea timp de 30 de minute, astfel încât puiul să se termine de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți puiul din oală și păstrați-l la cald, rezervând lichidul de braconat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Strecoară 2 căni de lichid de braconat într-o oală medie la foc mare. Se aduce la fierbere și se reduce lichidul la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Se amestecă smântâna și se reduce din nou la jumătate. Acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se strecoară 1 cană de lichid de braconat într-o altă oală medie la foc mare. Se aduce la fierbere. Reduceți focul la fiert și adăugați vârfurile de sparanghel. Gatiti pana cand sunt fragezi si verzi aprins, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Scurgeți și păstrați la cald.
12
Când este gata de servire, prăjiți pâinea și întindeți-o cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
13
Bateți restul de 2 linguri de unt în sosul de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Puneți pâinea prăjită pe o farfurie, acoperiți cu un sfert de pui și puneți peste el niște sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
15
Se ornează cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
16
Serviți cu vârfuri de sparanghel și Crispy Cartofi gratinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
17
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți 4 rame de mică adâncime rezistente la cuptor cu untul înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Tăiați cartofii cât mai subțiri. Ventilați un strat de cartofi în ramekins. Se condimentează cu sare și piper și se presară peste 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
19
Se mai adauga un strat de cartofi si se condimenteaza cu sare si piper si se presara peste inca 2 linguri de branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20
Pune ramekins pe o tava de copt si toarna crema peste cartofii din fiecare vas. Se unge cu untul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
21
Coaceți până când se rumenește și devine crocant, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista