Crema de dovleac
Pumpkin Custard este un desert fără gluten și prietenos cu fodmap . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 342 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 1,41 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, ouă, nuci pecan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Cu un scor de 43% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și plăcintă cu cremă cu mere cu crustă de fulgi de ovăz , cremă cu caramel la cuptor și cremă la cuptor .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente; bate pana se omogenizeaza.
Se toarnă în patru unse 10 oz. cupe de cremă.
Așezați într-o cameră de 13 inchi. x 9-in. tava de copt; turnați apă fierbinte în jurul ceștilor la o adâncime de 1 inch.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20 de minute.
Pentru topping, combinați zahărul brun, nucile pecan și untul.
Coaceți 30-35 de minute mai mult sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Serviți cald sau rece; acoperiți cu frișcă și scorțișoară dacă doriți. A se păstra la frigider.