Crema ardea de porumb de homar

Crema ardea de porumb de homar
Rețeta Lobster Corn Creme Brulee vă poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă fără gluten și pescatariană servește 6 și costă 3,2 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 34 g de grăsimi și un total de 405 de calorii. Dacă aveți piper, sare, carne de homar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Creme Brulee de ciocolată albă cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Brulee de porumb și Creme Brulee de porumb dulce sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
(coada și/sau Gheara)(coada și/sau Gheara)
2
Într-o cratiță medie la foc mediu, combinați boabele de porumb, smântâna, sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 3 până la 5 minute pentru a aduce aromele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Parmezan Ras Fin2 Uncii Parmezan Ras Fin
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Bateți ouăle împreună într-un bol de amestecare. Se amestecă puțin din amestecul de porumb fierbinte, pentru a tempera ouăle, apoi se adaugă amestecul de porumb rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Transferați amestecul într-un blender și faceți piure. Treceți amestecul printr-o sită fină, într-un castron, folosind o spatulă de cauciuc sau o oală mică pentru a presă tot lichidul. Aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
PolonicPolonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Puneți 6 rame (6 uncii) din ceramică într-o tavă de copt adâncă de 2 inchi. Puneți o oală în amestecul de porumb, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
PolonicPolonic
6
Turnați apă fierbinte de la robinet în vasul de copt, umplând vasul pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Coaceți aproximativ 35 de minute. Testați dacă se mișcă ușor, apoi scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească timp de cel puțin 10 minute. Acoperiți uniform fiecare ramekin cu carnea de homar și stropiți cu parmezan. Aruncați brânza sau puneți-le sub un broiler pentru a se rumeni și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Pregătiți înainte: Odată ce cremele sunt gătite, se răcesc complet și se dă la frigider până când sunt gata de servire. Când este gata de servire, aduceți la temperatura camerei și completați ramekinele cu homar și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar și un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească fața locului. Vocoret Chablis cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Vocoret Chablis
Vocoret Chablis
Solurile kimmeridgiane (bogate în calcar) care străbat Chablis conferă vinurilor mineralitatea lor caracteristică, care poate fi descrisă și ca silex, cretă și, în vinurile Vocoret & Fils, gustul unei pietre umede. Strugurii au fost cultivați pe dealuri calcaroase din calcar kimmeridgian amestecat cu argilă portlandiană. Acest vin surprinde caracterul tipic Chablis cu mineralitate oțel, expresie concentrată de citrice și aciditate fermă. Se serveste ca aperitiv sau cu stridii, fructe de mare, melci, mezeluri, branza de capra, branza Gruyere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista