Cranberry Crisp Baruri
Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 143 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, unt, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cranberry Granola Crisp, Pear Cranberry Crisp, și Pear & Cranberry Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu, amestecați semințele de susan, semințele de floarea soarelui, nucile pecan și migdalele până când semințele de susan sunt aurii palide, aproximativ 3 minute.
Adăugați nucă de cocos și amestecați până când semințele de susan și nuca de cocos sunt aurii, aproximativ 2 minute. Se amestecă cerealele și merisoarele.
Între timp, într-o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați untul de arahide, 2 linguri de unt și marshmallows. Se amestecă adesea la foc mic până când marshmallows se topește și amestecul este neted, aproximativ 5 minute.
Adăugați amestecul de cereale și amestecați rapid pentru a acoperi uniform.
Se toarnă într - o tigaie sau un vas cu unt de 9 x 13 inci. Acoperiți cu folie și, folosind suporturi pentru oală pentru a vă proteja mâinile, apăsați ferm pentru a face un strat uniform. Imediat, îndepărtați folia.
Se răcește sau se răcește până când amestecul este setat.
Tăiați în 24 de bare, fiecare aproximativ 1 1/2 pe 3 inci.
Serviți sau păstrați etanș la temperatura camerei până la 3 zile.