Cannoli Cu Ciocolată

Cannoli Cu Ciocolată
Cannoli cu ciocolată înmuiată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. 2 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți amaretto, smântână grea, ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cannoli cu ciocolată cu fistic, Cupe De Cannoli Cu Ciocolată, și Cupe De Cannoli Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți împreună amaretto, scorțișoară, smântână grea și zahărul cofetarilor până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă GreaCremă Grea
Lichior AmarettoLichior Amaretto
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mediu, combinați fisticul și ricotta și amestecați jumătate din frisca. Îndoiți ușor frisca rămasă. Umpleți o pungă de patiserie fără vârf cu amestecul pentru a umple cojile de cannoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannoliCoji De Cannoli
FrișcăFrișcă
Nuci De FisticNuci De Fistic
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
BolBol
3
Înmuiați vârfurile cannoli în ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
4
Așezați tava pentru foi la frigider timp de 2 ore sau până când se umple și ciocolata este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Cannoli. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista