Oală Fierbinte De Crab Albastru Din Golful Chesapeake

Oală Fierbinte De Crab Albastru Din Golful Chesapeake
Oala fierbinte de Crab albastru din Golful Chesapeake durează aproximativ 72 de ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 904 calorii, 53G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 7,74 USD pe porție, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, șalotă, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este destul de bun. Rețete similare sunt Prăjituri De Crab Din Golful Chesapeake, Prăjituri de Crab cu Mayo din Golful Chesapeake, și Prăjituri Clasice De Crab Din Golful Chesapeake.

Instrucțiuni

1
Într-o oală grea, la foc mediu până la mare, adăugați uleiul de semințe de struguri. Când o ceață ușoară se ridică din tigaie, adăugați tot crabul. Crabii albaștri conțin apă, așa că trebuie să-i gătiți până când acest lichid s-a evaporat. Apoi adăugați untul. Lăsați solidele din lapte să cadă și când untul încetează să se spumeze adăugați legumele și gătiți până devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
CrabiCrabi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se adaugă semințele de coriandru și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
3
Adăugați pasta de roșii și Roșia tocată și gătiți, amestecând frecvent, timp de 4 minute. Deglazați cu vinul alb, răzuind orice bucăți care se lipesc de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați apa și bulionul de pui. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Adăugați frunza de dafin și cimbru gătiți încă 10 minute. Apăsați întregul amestec într-o strecurătoare. Supa ar trebui să aibă bucăți mici de legume de la gătitul crabului. Verificați și reglați condimentul cu sare și piper. Împărțiți uniform și garnisiți fiecare cu o parte din crab, rampe murate, shiitakes sotate și creme fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Creme FraicheCreme Fraiche
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
RampeRampe
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Combinați zahărul, oțetul și apa și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Adăugați muștarul, coriandrul, semințele de fenicul, boabele de piper și frunza de dafin. Blanch și rampe de șoc, tulpina, și se toarnă lichidul de decapare cald peste rampe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
RampeRampe
8
Lăsați să se răcească și păstrați timp de 3 zile înainte de utilizare.

Ingrediente

1Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1t pudră de piper alb1t pudră de piper alb11 kilogram de dovlecel,semințe de coriandrusemințe de coriandru11 kilogram de dovlecel,semințe de coriandrusemințe de coriandru11 kilogram de dovlecel,Creme fraicheCreme fraiche6crabi albaștri proaspeți, tăiați în 1/2crabi albaștri proaspeți, tăiați în 1/21bulb de feniculbulb de fenicul11 kilogram de dovlecel,pesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni2cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit2(iarnă)ulei de struguriulei de struguri4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare KosherSare Kosher28Nuci de orice fel (tocate)carne de crab forfetare, culese pestecarne de crab forfetare, culese peste11 kilogram de dovlecel,pentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii1miciceapa, tocataceapa, tocata11 kilogram de dovlecel,boabe de piper rozboabe de piper roz454Nuci de orice fel (tocate)ramperampe4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piperSare și piper1ceapă eșalotă, tocatceapă eșalotă, tocat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde1crenguță proaspătă de cimbrucrenguță proaspătă de cimbru596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2roșii, tocateroșii, tocate1stickunt nesăratunt nesărat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirioțet de vinoțet de vin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)shitakes sotateshitakes sotate

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Un vin pe care l-ați putea încerca este Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.
DificultateExpert
Gata În72 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista