Oală Fierbinte De Crab Albastru Din Golful Chesapeake
Oala fierbinte de Crab albastru din Golful Chesapeake durează aproximativ 72 de ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 904 calorii, 53G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 7,74 USD pe porție, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, șalotă, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este destul de bun. Rețete similare sunt Prăjituri De Crab Din Golful Chesapeake, Prăjituri de Crab cu Mayo din Golful Chesapeake, și Prăjituri Clasice De Crab Din Golful Chesapeake.
Instrucțiuni
1
Într-o oală grea, la foc mediu până la mare, adăugați uleiul de semințe de struguri. Când o ceață ușoară se ridică din tigaie, adăugați tot crabul. Crabii albaștri conțin apă, așa că trebuie să-i gătiți până când acest lichid s-a evaporat. Apoi adăugați untul. Lăsați solidele din lapte să cadă și când untul încetează să se spumeze adăugați legumele și gătiți până devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Crabi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se adaugă semințele de coriandru și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
3
Adăugați pasta de roșii și Roșia tocată și gătiți, amestecând frecvent, timp de 4 minute. Deglazați cu vinul alb, răzuind orice bucăți care se lipesc de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați apa și bulionul de pui. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Adăugați frunza de dafin și cimbru gătiți încă 10 minute. Apăsați întregul amestec într-o strecurătoare. Supa ar trebui să aibă bucăți mici de legume de la gătitul crabului. Verificați și reglați condimentul cu sare și piper. Împărțiți uniform și garnisiți fiecare cu o parte din crab, rampe murate, shiitakes sotate și creme fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Creme Fraiche
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Ciuperci Shiitake
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Rampe
2 Cesti Catei De Usturoi
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Combinați zahărul, oțetul și apa și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Adăugați muștarul, coriandrul, semințele de fenicul, boabele de piper și frunza de dafin. Blanch și rampe de șoc, tulpina, și se toarnă lichidul de decapare cald peste rampe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Rampe
8
Lăsați să se răcească și păstrați timp de 3 zile înainte de utilizare.
Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Un vin pe care l-ați putea încerca este Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.