Cran-Plăcintă Cu Stafide Cu Mere
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, plăcintă Cran-mere stafide ar putea fi un mare lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 491 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți mere tarte, stafide, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca un desert ieftin. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de minunat scor spoonacular de 20%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cran-Plăcintă Cu Mere, Plăcintă Cu Cran-Mere De Modă Veche, și Plăcintă Cu Stafide Cu Mere.
Instrucțiuni
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu patiserie de jos; tăiați chiar și cu marginea plăcii. Pune deoparte. Într-un castron mare, combinați zaharurile, făina, amidonul de porumb, scorțișoara, nucșoara, condimentul și sarea.
Adăugați merele, merisoarele și stafidele; aruncați pentru a acoperi.
Rulează restul de patiserie pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Tăiați fante în patiserie. Acoperiți marginile lejer cu folie.
Coaceți la 400 de euro timp de 20 de minute.
Îndepărtați folia; coaceți cu 30-35 de minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și umplutura este cu bule. Se răcește pe un suport de sârmă.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Marele curte Blanc de Blancs Brut]()
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.