Crackle Top Fudge Sos
Crackle Top fudge Sauce este un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 379 calorii. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecetes necesită ciocolată, zahăr de cofetărie, smântână grea și chipsuri de ciocolată semi-dulci. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crackle Top Brownie Cookie-Uri, Cookie-Uri De Melasă Crackle-Top, și Crackle Top Melasă Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, combinați zahărul cofetarilor, untul și smântâna grea. Gatiti, amestecand continuu, pana se omogenizeaza. Nu lăsați amestecul să fiarbă.
Se ia de pe foc și se amestecă chipsuri de ciocolată și ciocolată neîndulcită până se topește și se omogenizează. Lăsați amestecul să se răcească ușor înainte de utilizare. Poate fi păstrat într-un recipient acoperit timp de câteva zile la temperatura camerei sau la frigider timp de până la 1 săptămână.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Fudge funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Concerto Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano]()
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.