Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 14 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 23 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, sos worcestershire, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Oală Fierbinte Cu Crab Albastru Din Golful Chesapeake, Rețetă De Scufundare Cu Crab Chesapeake, și Prăjituri Cu Crab Din Golful Chesapeake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați crabul într-un castron mediu și tocați ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mic, amestecați muștarul, Worcestershire, sucul de lămâie, boia de ardei și sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă peste crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
4
Se amestecă crabul și pansamentul pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
5
Se amestecă în țelină. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6
Lăsați crabul să stea la frigider timp de o oră pentru ca aromele să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
7
Completați fiecare cracker cu o lingură de salată de crab.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.