Crackers Crocante De Secară

Crackers Crocante De Secară
Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Crackerele crocante de secară ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 144 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, semințe de susan, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Crackers Crocante De Susan, Crackers De Brânză Crocantă, și Crackers Wonton coapte crocante cu brânză.

Instrucțiuni

1
Puneți apa într-un castron mare, presărați drojdia deasupra și lăsați să se odihnească până când drojdia s-a dizolvat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina.
3
Așezați aluatul pe o suprafață presărată cu făină de secară și frământați până se omogenizează, aproximativ 5 până la 10 minute. (Dacă aluatul devine prea lipicios, presărați-l cu făină de secară suplimentară, după cum este necesar.) Împărțiți aluatul în 8 bucăți și rotiți fiecare bucată într-o bilă. Pe o suprafață presărată cu făină de secară (cel mai bine este un loc cald), așezați bile de aluat la cel puțin 2 centimetri distanță, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească până aproape își dublează dimensiunea, cel puțin 1 oră.Între timp, încălziți cuptorul la 400 F și aranjați două rafturi pentru a împărți cuptorul în treimi. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De SecarăFăină De Secară
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
4
Scoateți 1 bilă de aluat de sub folia de plastic (păstrați bilele de aluat rămase acoperite) și așezați-o pe o suprafață Generos prăfuită cu făină de secară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De SecarăFăină De Secară
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Rulați într-un foarte subțire, chiar rotund (până când puteți vedea semințele de chimion) de aproximativ 10 până la 11 inci în diametru, întorcând aluatul des pentru a nu se lipi. Folosind un cuțit sau un tăietor circular de biscuiți de 1 inch, tăiați o gaură în mijlocul rundei (acest lucru facilitează răcirea biscuiților de pe mânerul unei linguri de lemn).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pentru LegarePentru Legare
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Lingura De LemnLingura De Lemn
CuțitCuțit
6
Așezați Runda pe una dintre foile de copt pregătite și repetați rularea și ștanțarea unei a doua runde, așezând-o pe cealaltă foaie de copt. Aruncați centrele de aluat decupate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Puneți ambele foi de copt în cuptor și coaceți până când biscuiții s-au luminat la culoare, dar nu sunt încă rumenite, aproximativ 6 minute. Rotiți foile de copt între rafturi și continuați să coaceți până când biscuiții sunt maro închis peste tot și crocanți, cu aproximativ 4 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Transferați biscuiții pe o grătar sau pe un mâner lung de lingură de lemn (ancorat pe un blat sau masă) pentru a se răci. Repetați cu bilele de aluat rămase. Păstrați biscuiții într-un recipient etanș până la 10 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista