Crackers Crocante De Secară
Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Crackerele crocante de secară ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 144 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, semințe de susan, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Crackers Crocante De Susan, Crackers De Brânză Crocantă, și Crackers Wonton coapte crocante cu brânză.
Instrucțiuni
Puneți apa într-un castron mare, presărați drojdia deasupra și lăsați să se odihnească până când drojdia s-a dizolvat, aproximativ 10 minute.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina.
Așezați aluatul pe o suprafață presărată cu făină de secară și frământați până se omogenizează, aproximativ 5 până la 10 minute. (Dacă aluatul devine prea lipicios, presărați-l cu făină de secară suplimentară, după cum este necesar.) Împărțiți aluatul în 8 bucăți și rotiți fiecare bucată într-o bilă. Pe o suprafață presărată cu făină de secară (cel mai bine este un loc cald), așezați bile de aluat la cel puțin 2 centimetri distanță, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească până aproape își dublează dimensiunea, cel puțin 1 oră.Între timp, încălziți cuptorul la 400 F și aranjați două rafturi pentru a împărți cuptorul în treimi. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament și dați deoparte.
Scoateți 1 bilă de aluat de sub folia de plastic (păstrați bilele de aluat rămase acoperite) și așezați-o pe o suprafață Generos prăfuită cu făină de secară.
Rulați într-un foarte subțire, chiar rotund (până când puteți vedea semințele de chimion) de aproximativ 10 până la 11 inci în diametru, întorcând aluatul des pentru a nu se lipi. Folosind un cuțit sau un tăietor circular de biscuiți de 1 inch, tăiați o gaură în mijlocul rundei (acest lucru facilitează răcirea biscuiților de pe mânerul unei linguri de lemn).
Așezați Runda pe una dintre foile de copt pregătite și repetați rularea și ștanțarea unei a doua runde, așezând-o pe cealaltă foaie de copt. Aruncați centrele de aluat decupate.
Puneți ambele foi de copt în cuptor și coaceți până când biscuiții s-au luminat la culoare, dar nu sunt încă rumenite, aproximativ 6 minute. Rotiți foile de copt între rafturi și continuați să coaceți până când biscuiții sunt maro închis peste tot și crocanți, cu aproximativ 4 până la 6 minute mai mult.
Transferați biscuiții pe o grătar sau pe un mâner lung de lingură de lemn (ancorat pe un blat sau masă) pentru a se răci. Repetați cu bilele de aluat rămase. Păstrați biscuiții într-un recipient etanș până la 10 zile.