Crabul în stil pescar al căpitanului Bobino

Crabul în stil pescar al căpitanului Bobino
Crabul în stil pescar al căpitanului Bobino este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 620 calorii, 19g de proteine, și 35g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de unt, pătrunjel, crabi dungeness și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană de stridii a căpitanului Phil, Prăjituri De Crab În Stil Asiatic, și Crab Prăjit În Stil Cioppino.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 4 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Clătiți crabii și peștele și uscați - l; tăiați peștele în bucăți de 1 până la 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Adăugați unt și ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci (cu laturile de cel puțin 2 1/2 in. înalt) sau wok de 14 inci la foc mediu-mare; când untul este topit, adăugați usturoi și amestecați până când este parfumat, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați pește și întoarceți bucățile ocazional până când începeți să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Se toarnă sherry și suc de lămâie; adăugați ușor crabi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
6
Se presara cu patrunjel. Acoperiți și fierbeți până când crabii sunt fierbinți și peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centru (tăiat pentru a testa), 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PeștePește
7
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
8
Între timp, adăugați paste de păr de înger în apă clocotită; gătiți, amestecând ocazional, până când abia se înmoaie să muște, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
ApăApă
9
Scurgeți bine pastele și întindeți-le în fundul unui vas larg de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se toarnă amestecul de crab peste paste și se ornează cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PastePaste
CrabiCrabi
11
Se servește cu felii de baghetă pentru a umple sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista