Crabul Rockefeller
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Crab Rockefeller ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 407 calorii. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină, carne de crab, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjituri De Crab Rockefeller, Stridii Rockefeller, și Stridii Rockefeller pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topiți 2 linguri de unt. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; adăugați brânza și amestecați până se omogenizează.
Adăugați spanacul și crabul.
Se transferă într-un 1-qt superficial uns. vas de copt. Topiți untul rămas; aruncați cu pesmet.
Coaceți, neacoperit,la 375 de minute timp de 15-20 de minute sau până la fierbere.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Carneros Chardonnay 2014 are o culoare aurie frumoasă. Acest vin cu corp mediu este plin de arome de pere, nucă de cocos, vanilie și miere. Palatul larg și expansiv completează aromele cu note dulci și bogate. Un vin îndrăzneț cu arome de mere delicioase aurii, pâine prăjită cu unt, vanilie și miere acesta este cu adevărat un vin delicios care poate fi asociat cu aproape orice