Crabi Cu Coajă Moale Sotate

Crabii cu coajă moale sotate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1652 calorii, 24g de proteine, și 91g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați făină, ulei vegetal, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Crabi cu coajă moale sotate cu sos picant, Crabi cu coajă moale sote de Sheila cu sos de unt de lămâie, și Crabi Cu Coajă Moale Picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți bine crabii cu apă rece. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Combinați făina, făina de porumb și piperul într-un vas puțin adânc. Înmuiați crabii în lapte și dragați în amestec de făină. Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați crabi; gatiti 2-3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Transferați pe o farfurie de servire.
Se presară uniform cu suc de lămâie și pătrunjel.